5_Stor-3.png

Hem Gallring Råd Kurs Studiebesök Föreläsning Sunt skogsförnuft Om oss Kontakt

facebook_stor.gif

Roligt på hemma hos kurs

Under rekonstruktion!

Hemma hos-kurs i hyggesfritt skogsbruk

Låt våra skogskunskaper och den praktiska handledningen komma hem till dig på besök för en dag eller två. Utifrån din skog och dina önskemål får du och dina inbjudna kursdeltagare lära er de praktiska moment kring hyggesfritt skogsbruk som är viktigast för just er. Den här gången är det inte som i den vanliga skolan, nu är det skarpt läge som gäller. Det blir mindre snack och mer verkstad och garanterat både roligare och nyttigare!

Boka din egen kurs

Vi är stolta över de färdigheter, inom hyggesfritt skogsbruk, som vi utvecklat under lång tid och vi delar gärna med oss av detta till andra. För att uppnå hög kvalitet i vår kursverksamhet begränsar vi antalet deltagare till max tolv personer. Detta skapar en god möjlighet för er som inte är så många på gården att bjuda med några grannar och vänner till en egen hemma hos-kurs. Det är intressant och spännande med hyggesfritt skogsbruk och det smittar lätt av sig!

Välkommen att kontakta oss och boka din egen kurs!

Pris

För vår kursverksamhet debiterar vi 480 kr per timme för effektiv arbetstid och 240 kr per timme för restid  samt 38 kr i milersättning för bilen. Vi utgår från Uppsala. Materialkostnad tillkommer motsvarande 100 kr per person. Välkomna att kontakta oss för mer information och/eller offert.

Moms tillkommer på samtliga priser.
Ovanstående priser gäller från och med 2015-01-27.

 

 Copyright 2016 Bröderna Uhlås hyggesfria skogsbruk